За шість місяців 2015 року Corum створив близько 35 тисяч 3D-моделей

4 Августа 2015

Компанія підвищила швидкість та якість розробки обладнання завдяки використанню сучасних технологій. Сьогодні в Corum повністю автоматизована конструкторська підготовка виробництва та завершується автоматизація технологічної підготовки. Повна реалізація проекту дозволить підприємствам компанії значно знизити відсоток можливого браку та, як результат, - скоротити витрати на матеріали.

Автоматизація реалізується на базі програмного комплексу SolidWorks. Програмне забезпечення дозволить спеціалістам Corum розроблять як окремі деталі, так і цілі машини та комплекси. В першому півріччі 2015 року інженери компанії створили уже близько 35 тисяч тривимірних об’єктів.

«Ефективність SolidWorks ми перевірили часом. Впровадження системи дозволило підвищити продуктивність праці розробників та в кілька разів скоротити термін виконання робіт. Так, на типових операціях економія часу складає до 50%. В єдиній системі 3D-моделювання створені наші унікальні новинки, у тому числі й перший у світі очисний комбайн з вертикальними виконавчими органами барабанного типу та безланцюговою системою подачі – КВТ200. Комбайн уже отримав гарні відгуки клієнтів, працюючи в шахті ім. Героїв космосу», - коментує директор дивізіону підземної розробки Corum Group Ільдар Салєєв.

В інтегрованій з SolidWorks системі обміну даними EPDM ведеться єдина інформаційна база 3D-моделей та електронних копій оригіналів конструкторської документації. Система дозволяє конструкторам оперативно керувати даними в процесі розробки виробів: проводити одночасну розробку кількох варіантів виробу, «повернення» до визначеного моменті у випадку помилки, а також використання даних між проектами. Завдяки EPDM розробники в Києві, Харкові, Кривому Розі та Дружківці можуть одночасно проектувати одну модель. Для обміну інформацією між собою вони не використовують електронну пошту, що гарантує безпеку даних та сприяє захисту інтелектуальної власності компанії.

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва  в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі,  Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

Фінансові показники за результатами першого кварталу 2015 року: консолідована виручка склала 407,8 млн. грн. (на 7,7% більше, ніж в попередньому кварталі), EBITDA - 16,9 млн. грн. (EBITDA margin 4,1). Частка експорту в загальному об’ємі продажів – понад 30%.

Додаткова інформація на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах:

Facebooklinkedinyoutube.