У керівному складі компанії Corum зміни

8 Апреля 2014

7 квітня 2014 року Директором "Корум Криворізький завод гірського устаткування", який входить до складу Дивізіону відкритої розробки Corum Group, призначений Едуард Назаров.

До призначення Едуард Олексійович обіймав посаду директора Corum Quality (раніше "Гірські машини - Система якості") і вніс великий вклад в становлення, розвиток і управління системою якості Компанії.

Едуард Назаров закінчив Донецький державний технічний університет за спеціальністю "Обробка металів тиском", а також пройшов низку тренінгів з ефективного управління підприємством і продажами.

У числі основних завдань, які поставлені перед новим керівником підприємства:

- підвищення ефективності виробництва з урахуванням поліпшення характеристик продукції, розширення продуктового портфеля компанії;

- реалізація ключових проектів Дивізіону відкритої розробки: з концентрації виробництва, в результаті якого компанія отримає раціонально організоване виробництво, а також із побудови й налагодження роботи спеціалізованої лінії для виробництва важких роликів для основного продукту Дивізіону - стрічкових магістральних конвеєрів.

Керівництво компанії Corum упевнене - в цей непростий для бізнесу час знання і досвід нового керівника дозволять "Корум Криворізький завод гірського устаткування" зберегти стійке положення підприємства і перейти від випуску запасних частин до устаткування для відкритих гірських робіт до виробництва машин повністю.

Нагадаємо, що раніше посаду директора "Корум Криворізький завод гірського устаткування" обіймав Михайло Булатецький.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НПК "Гірські машини") входити до складу найбільшої в Україні фінансово - промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) і є експертом в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві і сервісі устаткування в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять 7 заводів та ремонтні майданчики в Україні і Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В' єтнамі й Польщі.

Згідно з даними аудиту, проведеного PricewaterhouseCoopers, в 2012 році загальний обсяг продажів склав 312, 7 млн євро. EBITDA - 61, 7 млн євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.