Пресс-релизы

Революція у вуглевидобутку: Компанія «Гірничі машини» презентувала нову розробку

23 Августа 2013

Компанія «Гірничі машини» презентувала нову розробку – комплекс нарізний фронтальний (КНФ). Це обладнання дозволить удвічі прискорити процес підготовки лави для видобутку вугілля.

«КНФ – це перший подібний комплекс у світі, аналогів немає. Тепер, за рахунок збільшеної продуктивності і підвищеної лінійної швидкості різання гірники зможуть удвічі швидше проходити ніші для монтажу очисного комплексу і запускати лави для видобутку вугілля. Домогтися таких характеристик нам вдалося завдяки власним інженерно-технічним розробкам», – зазначив Олександр Ковальчук, Директор дивізіону очисного та прохідницького обладнання Компанії «Гірничі машини».

Створення нових продуктів і розвиток наявного продуктового портфеля – це стратегічний напрямок розвитку компанії «Гірничі машини». Будучи експертом в розробці та виробництві обладнання для тонких і крутопохилих пластів, компанія не зупиняється на досягнутому і продовжує розвивати свій продуктовий портфель. Створюючи КНФ, інженери і технологи зробили ставку на задоволення основних потреб сучасного вуглевидобутку – високу продуктивність обладнання та забезпечення безпечних умов праці шахтарів.

Довідка про компанію:

Компанія «Гірничі машини» – світовий виробник гірничодобувного обладнання.

Діяльність компанії зосереджена на комплексному підході надання послуг з інжинірингу, виробництва, постачання та сервісного обслуговування обладнання для гірничодобувної галузі. До компанії «Гірничі машини» входять: Дружківський машинобудівний завод, «Горлівський машинобудівник», «Донецький енергозавод», «Донецькгірмаш», Криворізький завод гірничого обладнання, Харківський завод «Світло Шахтаря», ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі та Польщі.

Серед клієнтів машинобудівного холдингу такі компанії як: ДТЕК, Метінвест, «Евраз», UGMK, «Беларуськалий».

Компанія «Гірничі машини» входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ).

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.mmc.kiev.ua