Пресс-релизы

Прохідницьке й очисне обладнання Corum відзначене міжнародним сертифікатом якості

19 Декабря 2014

Прохідницьке й очисне обладнання компанії Corum отримало міжнародний сертифікат якості — АТЕХ, який дозволяє вільно реалізовувати техніку на території країн-членів Європейського Союзу.

«Європейський сертифікат — це гарант високої якості нашої роботи. Ми завжди приділяли особливу увагу якості техніки, адже основна частина обладнання Corum застосовується у вибухонебезпечних умовах, і від її безпеки залежить людське життя. Перш ніж отримати документ, комбайн прохідницький КПД і очисний УКД400 пройшли серйозні випробування на вибухобезпечність»,зазначив директор Дивізіону підземної розробки компанії Corum Ільдар Салєєв.«Крім того, отримання АТЕХ — черговий крок у розширенні меж нашого бізнесу. Сертифікат дозволяє вільно реалізовувати продукцію на території Європи, зокрема, це сприяє активному освоєнню ринку Польщі».

Нагадаємо, що торік у Польщі було відкрито представництво Corum, а вже восени цього року компанія презентувала польським гірникам флагман прохідницької техніки — комбайн КПД. До середини 2015 року компанія Corum планує відвантажити гірникам п’ять одиниць такого обладнання.
Сертифікат відповідності директивам АТЕХ
АТЕХ — скорочення від ATmospheres Explosibles (вибухонебезпечні суміші газів). Вимоги АТЕХ поширюються на механічне, електричне обладнання та захисні засоби, які передбачено використовувати в потенційно вибухонебезпечній атмосфері, як під землею, так і на поверхні землі.

Довідка про компанію
Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.
До Corum входять 7 заводів і ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В’єтнамі.