Пресс-релизы

Нова схема збирання стрічкового конвеєра збільшить термін служби техніки в півтора рази

5 Марта 2014

Дивізіон інфраструктурних проектів Corum при виготовленні стрічкового конвеєра для ключового клієнта - ДТЕК застосував нову схему збирання приводного блоку.

Відмітимо, що застосування у зборці блоку конічно-циліндричних редукторів дозволить збільшити термін служби техніки в півтора рази. Схема з використанням редукторів цього типу також дозволила досягти мінімальних габаритних розмірів приводної установки, зменшити витрати часу на монтаж устаткування.

З метою підвищення надійності вузлів і конвеєра в цілому, а також для забезпечення необхідних пускових і гальмівних режимів в складних умовах експлуатації, фахівці компанії Corum при виготовленні устаткування застосували комплектуючі нового покоління.

За словами Директора Дивізіону інфраструктурних проектів Corum Group Володимира Мерзлікіна, підвищення вимог до техніки стимулює зростання інженерної думки і інновацій у виробника. Наша компанія йде шляхом безперервних поліпшень технічних характеристик устаткування і остання розробка - ще один наочний тому приклад.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НВК «Гірничі машини») входить до складу найбільшої в Україні фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і є експертом в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві і сервісі устаткування в області здобичі, переробки і транспортування корисних копалини, а також будівництві шахт. До Corum входять 6 заводів в Україні, ремонтні майданчики в Україні і Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі і Польщі.

Згідно даним аудиту PricewaterhouseCoopers, в 2012 році загальний обсяг продажів склав 312, 7 млн. євро. EBITDA - 61, 7 млн. євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com