Пресс-релизы

На виставці «Вугілля Росії та Майнінг» Corum презентує нові продукти і пропозиції

4 Июня 2015

З 2 по 5 червня 2015 в Новокузнецьку (Росія) проходить найбільша XXII Міжнародна спеціалізована виставка технологій гірничих розробок - «Вугілля Росії та Майнінг». Компанія Corum традиційно стала спонсором і учасником події. Цього року Corum презентував нові продукти і пропозиції, акцентувавши увагу клієнтів на сервісному обслуговуванні.

Серед новинок, які компанія презентує на виставці, - пропозиції щодо комплексного сервісного обслуговування дробильно-розмельного устаткування на гірничо-збагачувальних комбінатах. Пропозиція особливо актуальна для російських споживачів, враховуючи, що 2/3 російського ринку становить відкрита розробка. Ефективність пропозиції Corum підтверджена п'ятьма пілотними проектами, реалізованими на ГЗК ключового клієнта - компанії «Метінвест». Так, вже проведено капітальний ремонт з подальшим сервісом двох дробильних трактів 3-4 стадії дроблення; розробка, шеф-монтаж і сервісне обслуговування живильника пластинчатого; сервісне обслуговування класифікатора спірального похилого; капітальний ремонт з подальшим сервісним обслуговуванням екскаватора кар'єрного гусеничного. В результаті знижено простої, збільшено термін гарантійної експлуатації, збільшено продуктивність техніки. Крім того, після проведених робіт обладнання стало більш енергоефективним.

Результативно працювати дозволяє і розширення портфелю послуг з шахтобудування - напряму, який компанія сьогодні розвиває в Росії. Corum пропонує клієнтам будівництво об'єктів, проведення лінійної проходки з використанням власного обладнання та всіх необхідних ресурсів та інші послуги.

«Ми завжди намагаємося бути на крок попереду, тому пропонуємо ринку найбільш актуальні продукти та послуги. Підтвердженням правильності курсу стало 30% зростання обсягів реалізації за перший квартал 2015 у порівнянні з останнім кварталом 2014 року. Також, більш ніж в 2,5 рази ми збільшили кількість укладених контрактів. Ми бачимо, що все більш затребуваним в світі стає післяпродажне обслуговування техніки. Якщо в 2013 році його частка в загальному портфелі продажів на російському ринку була трохи більше 30%, то в 2014 вона збільшилася вдвічі і склала більше 65% », - говорить генеральний директор Corum Яків Сідляренко.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: