Пресс-релизы

«Корум Дружківський машинобудівний завод» взяв участь в обласному відкритому зльоті «Молодіжна хвиля-2015»

28 Августа 2015

Представники Союзу молоді «Корум Дружківський машинобудівний завод» взяли участь в обласному відкритому зльоті «Молодіжна хвиля - 2015», який пройшов 21-25 серпня в Святогірську.  Голова молодіжної організації поділилась з колегами досвідом роботи, розповіла про проекти, реалізовані на підприємстві.

«Останнім часом як ніколи відчувалась недостатність зустрічей для обміну досвідом лідерів молодіжного руху та представників громадських організацій. Цього року, завдяки Управлінню зі справ сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації, зліт, все ж, відбувся. Ми відкрили для себе багато нових практик, інструментів, які колеги по цеху запроваджують у себе на підприємствах. Після зустрічі з’явилась маса ідей та в найближчому майбутньому ми плануємо реалізувати їх на заводі», - відмітила голова Союзу молоді «Корум Дружківський машинобудівний завод» Лідія Селіванова.

Союз молоді заводу існує 16 років та нараховує сьогодні близько 200 осіб. Молоді робітники заводу беруть активну участь в організації спортивних змагань, благодійних акцій, суботників, які проходять не тільки в межах підприємства, але й на міському рівні. Турбуючись про здоров’я заводчан, наприклад, літом представники організації провели акцію «Яблуко замість цигарок». В результаті заходу було знищено близько 200 цигарок.

В серпні Союз молоді «Корум Дружківський машинобудівний завод» в рамках програми «Школа сімейного життя. Сходи до сімейного щастя» Донецької облдержадміністрації став власником гранту. Проект спрямований на подолання демографічної кризи в регіоні, сприяє розвитку інституту сім’ї, формулюванню культуру сімейних цінностей та стартує осінню цього року.

Довідка про компанію

«Корум Дружківський машинобудівний завод » входить до складу компанії Corum і спеціалізується на виробництві гірничо-шахтного устаткування. Основними продуктами підприємства є механізовані кріплення для вугледобувних підприємств і підземний транспорт. Завод має багаторічний досвід роботи для гірничодобувної галузі таі славиться серед шахтарів високою якістю і експлуатаційними властивостями обладнання.

Corum Group  – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum  Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі, Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

У першому півріччі 2015 р. консолідована виручка компанії збільшилася на 12 %, ріст даного показника в першому кварталі склав 7,7%. Фінансові показники Corum  Group Фінансові показники Corum  Group (1-ше півріччя 2015 VS 2-ге півріччя 2014): консолідована виручка –832,7 млн грн ( + 12,6 %); об’єм укладених контрактів – понад 938 млн грн (+6,9%); частка експорту – 32,5% (+11,1%); частка сервісу – 66,5% (на рівні попереднього показника).

Додаткова інформація на сайті www . corum . com

Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook, linkedin , youtube .