Компанія Corum зареєструвала дочірню компанію в Китаї

4 Февраля 2015

Наприкінці січня Corum зареєстрував дочірню компанію в Китаї - BEIJING CORUM MACHINERY. Реєстрація в правовому полі Піднебесної - вагомий крок у рамках створення спільного з Корпорацією Тайджун підприємства.

«Ринок Китаю зацікавлений в нашій продукції, оскільки ми володіємо унікальними технологіями у виробництві обладнання для відпрацювання тонких пластів, що зараз найбільш актуально для видобувних компаній країни», - зазначив генеральний директор компанії Corum Євген Ромащин. - «Вже в першому півріччі поточного року ми плануємо укласти контракти на кілька одиниць механізованих комплексів для підземного видобутку корисних копалин».

На першому етапі співробітництва на території Китаю буде організована тільки збірка обладнання, при цьому виробництво основних вузлів буде здійснюватися в Україні. У перспективі передбачено поетапне посилення локалізації виробництва, а також поставка обладнання спільного підприємства на ринки інших країн південно-східної Азії.

Нагадаємо, що в травні 2014 року в ході 18-ї китайської виставки-ярмарку з торгівлі та інвестицій Західно-Східного співробітництва в рамках проекту «Економічний пояс Великого шовкового шляху», компанія Corum і «Шань Сі TZ ШАХТНИЙ ВСЬОГО SETEQIUPMENT CO., LTD »(Корпорація Тайджун) підписали Протокол про наміри щодо створення спільного підприємства на території Китаю.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять виробничі, збиральні та ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті

Офіційні представництва в соціальних мережах: