Пресс-релизы

Компанія Corum вручила три «Золоті контракти» студентам-машинобудівникам у межах всеукраїнської олімпіади

10 Апреля 2014

4 квітня компанія Corum вручила три «Золоті контракти» найкращим студентам, які перемогли у другому етапі всеукраїнської олімпіади «Металорізальні верстати та системи», що проходила у Донецькому національному технічному університеті.

Контракт дає право його володарям працевлаштуватися за фахом у компанію Corum після закінчення навчання. Зазначимо, що в додатковому тестуванні, розробленому фахівцями компанії, взяли участь представники шести провідних вишів країни.

Найкращий результат серед 14-ти майбутніх машинобудівників показали представники Донецької державної машинобудівної академії, Донецького національного технічного університету та Житомирського державного технічного університету.

«Щодо підготовки фахівців для машинобудівної галузі компанія має чималий досвід, яким прагне поділитися з навчальними закладами України. Так, для підкріплення теоретичних знань практичним досвідом ми регулярно надаємо виробничі майданчики для проходження студентами виробничої та переддипломної практик, закріплюючи за ними найкращих наставників-виробничників», – зазначила Директор з персоналу Corum Group Ганна Адом. «Підтримуючи конкурси та олімпіади, ми прагнемо долучити майбутніх фахівців до культури досягнень. Культури, яка дозволяє грамотно працювати майбутнім професіоналам в умовах змін і яку прийнято в нашій компанії».

За словами проректора з наукової роботи ДонНТУ, професора Євгена Башкова, своєю підтримкою та участю Corum дає можливість студентській молоді оцінити власні сили, більше того, робить чималий внесок у посилення інтересу до інженерно-технічних спеціальностей в Україні.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НВК «Гірничі машини») входить до складу найбільшої в Україні фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і є експертом у гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

До Corum входять 7 заводів і ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі та Польщі.

Згідно з аудованими даними PricewaterhouseCoopers, у 2012 році загальний обсяг продажів склав 312,7 млн ​​євро. EBITDA – 61,7 млн ​​євро. Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.