Компанія Corum підтвердила рішення про вихід на індійський ринок

3 Марта 2014

13-16 лютого представники компанії Corum взяли участь у виставці International Mining Exhibition 2014 і в 5-му Азіатському Гірничому конгресі в Калькутті.

У рамках заходів представники Corum провели презентацію компанії і ряд зустрічей з представниками добувних підприємств Індії, на яких і обговорили можливості співпраці.

«Рівень амбіцій нашої компанії вже давно вийшов за межі України, і нинішній курс Corum - активне освоєння нових ринків», - говорить директор Дивізіону інфраструктурних проектів Corum Group Володимир Мерзлікін.

За словами директора Дивізіону, сьогодні той, хто стоятиме у витоків становлення технологій підземної здобичі вугільного ринку Індії, за наявності серйозних партнерів і своєчасно проведених активних діях, отримає добрі шанси зайняти свою нішу. На даний момент більше 90% вуглевидобування в Індії здійснюється відкритим способом.

Як повідомлялося раніше, в результаті проведених в 2013 році досліджень гірничодобувної промисловості країни, компанія Corum в листопаді минулого року прийняла рішення про вихід на ринок Індії. Це рішення обумовлене перспективністю розвитку індійського ринку (річний видобуток вугілля - близько 700 мільйонів тонн з тенденцією до збільшення) і існуючими потребами країни - як у будівництві нових шахт, так і в модернізації діючих.

Виставка International Mining Exhibition (IME), яка проводиться з 2006 року, користується підтримкою ряду профільних міністерств Індії і є місцем зустрічі професіоналів гірничої і металургійної промисловості країни.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НВК «Гірничі машини») входить до складу найбільшої в Україні фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і є експертом в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві і сервісі устаткування в області здобичі, переробки і транспортування корисних копалини, а також будівництві шахт.

До Corum входять 6 заводів в Україні, ремонтні майданчики в Україні і Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі і Польщі.

Згідно даним аудиту PricewaterhouseCoopers, в 2012 році загальний об'єм продажів склав 312, 7 млн. євро. EBITDA - 61, 7 млн. євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com