Компанія «Гірничі машини» стає Corum

16 Декабря 2013

Один із лідерів ринку гірничого машинобудування компанія «Гірничі машини» оголошує про ребрендинг, метою якого є створення впізнаваного імені та відображення нової філософії компанії – орієнтації на клієнта. В результаті назва компанії змінюється на Corum (наголос на перший склад), повністю оновлено корпоративний стиль.

Названі зміни – черговий крок у реалізації стратегії компанії, спрямованої на побудову довгострокових відносин із ключовими клієнтами, для яких компанія прагне стати надійним партнером, який інтегрований у бізнес і поділяє відповідальність за кінцевий результат.

Новий логотип фокусує увагу на основі бізнесу компанії – комплексних рішеннях для гірничодобувного бізнесу. Знак дає відчуття націленості на результат, інноваційності та ефективності. У новому корпоративному стилі використовуються два кольори – сірий і помаранчевий. Сірий колір – це надійність та високі стандарти якості, помаранчевий – енергія, рух і відкритість всьому новому.

Сірий колір – це надійність та високі стандарти.

Помаранчевий – енергія, рух і відкритість всьому новому.

Зазначимо, що вже цьогоріч зміни, пов'язані з перейменуванням компанії на Corum, торкнуться всіх елементів корпоративного стилю і позиціонування компанії її ключовим клієнтам.

Євген Ромащин, Генеральний директор компанії Corum Group: «Незважаючи на те, що продукти нашої компанії давно і добре відомі в багатьох країнах світу, ми бачимо необхідність у трансформації бренду, щоб стати ближчими і зрозумілішими нашим клієнтам. Нове ім'я відображає ідею нашого бізнесу: Corum походить від англ. 'сore' – ядро, в т.ч. – ядро Землі і 'core competences' – ключові компетенції. Це означає, що ми фокусуємося на наданні комплексних рішень клієнтам, які працюють в гірничодобувному бізнесі, й прагнемо робити це краще за інших, використовуючи для цього наші ключові компетенції – більш ніж віковий досвід, потужний інтелектуальний ресурс і найкращі управлінські практики».

Corum походить від англ. 'core' – ядро, в т.ч. – ядро Землі і 'core competences' – ключові компетенції.

Це означає, що ми надаємо нашим Клієнтам комплексні рішення для ефективного і безпечного видобутку корисних копалин, а також те, що ми робимо це краще за інших, використовуючи наш багаторічний досвід, потужний інтелектуальний ресурс і найкращі управлінські практики.

Новий логотип фокусує увагу на основі бізнесу Компанії – комплексних рішеннях для гірничодобувного бізнесу. Знак дає відчуття націленості на результат, інноваційності та ефективності.

Довідка про компанію:

Компанія Corum («Гірничі машини») входить до однієї з найбільших фінансово-промислових груп України «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ). www.scm.com.ua

До компанії Corum входять 6 заводів в Україні, ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі та Польщі.

Діяльність компанії зосереджена на наданні комплексних рішень для гірничодобувного бізнесу.

Згідно з аудованими даними PricewaterhouseCoopers, у 2012 році загальний обсяг продажів склав 312,9 млн євро, а EBITDA – 62,1 млн євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.