Головою правління «Світло Шахтаря» призначено Олександра Ковальчука

7 Мая 2014

30 квітня головою правління ПАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло Шахтаря», який входить до Дивізіону підземної розробки Corum Group, призначено Олександра Ковальчука.

«Довіряючи управління підприємством Олександру Миколайовичу, Corum робить ставку на нього як на досвідченого управлінця та технічного експерта високого рівня», – заявив директор Дивізіону підземної розробки Ільдар Салєєв. – «Ми переконані, що глибоке розуміння проблем клієнтів, управлінсько-виробничий досвід і багаторічний стаж роботи на підприємстві дозволять йому приймати рішення, які в нинішніх реаліях не просто утримають займані позиції машинобудівного підприємства на ринку, а й дадуть новий імпульс розвитку».

Олександр Ковальчук із січня 2014 року обіймав посаду Директора з маркетингу та продажів Corum Group. Під його керівництвом Компанія посилила свої позиції на ринку Польщі. Раніше, на посаді директора Дивізіону підземної розробки Олександр Миколайович розвивав ключові продуктові лінійки очисних, прохідницьких комбайнів і кріплень, а також механізованих комплексів. За його активної участі в компанії було запущено ремонтні заводи з ремонту вугільних комбайнів і механізованих кріплень у Горлівці та Дружківці.

На «Харківському машинобудівному заводі «Світло Шахтаря» Олександр Ковальчук пройшов шлях від майстра механічної дільниці до головного інженера підприємства.

Як повідомляла компанія Corum, Геннадій Висоцький, який очолював підприємство раніше, пішов із життя через тривалу хворобу.