Пресс-релизы

«Гірничі машини-РУС» пройшли перевірку «КІНГКОУЛ-ЮГ» щодо якості ремонтних робіт.

1 Июля 2013

На ремонтному виробництві Компанії «Гірничі машини – РУС» на базі Каменського машинобудівного заводу (м. Каменськ-Шахтинський, Ростовської області) було проведено ремонт секцій механізованого кріплення КД80 для пуску лави № 410 ВАТ «Замчаловський антрацит» (входить до групи компаній КІНГКОУЛ). На думку керівництва «КІНГКОУЛ-ЮГ», ремонт від виробника дозволяє вирішити як завдання економічної ефективності та строків, так і не менш важливі питання якості та безпеки шахтарської праці.

Під час капітального ремонту механізованого кріплення всі деталі секцій пройшли повний цикл відновлення.

«Приймаючи відремонтоване обладнання, ми висуваємо жорсткі вимоги до якості. «Гірничі машини» перевірку витримали. Загалом ми дуже задоволені і якістю виконаних робіт, і строками», – зазначив технічний директор ТОВ «КІНГКОУЛ-ЮГ» Олександр Ігнатенко.

«Післяпродажне обслуговування – один зі стратегічних напрямків зростання Компанії. Ми пропонуємо нашим партнерам тільки оригінальні запасні частини, що гарантує високу якість виконання ремонтів, і максимально стислі строки. Таким чином, ми будуємо довгострокові партнерські відносини з нашими клієнтами, комплексно вирішуючи їхні проблеми щодо технологій видобутку і пропонуючи безпечне, надійне, продуктивне обладнання, а також якісний післяпродажний сервіс», – резюмував директор ТК «Гірничі машини – РУС» Юрій Леванков.

Завершуючи виконання цього замовлення, Південний філіал ТОВ «Гірничі машини РУС» візьметься до відновлення ще 138 секцій кріплення 3КД 90Т для шахти «Алмазна», яка також входить до групи КІНГКОУЛ.

ТОВ «Гірничі машини – РУС»

ТОВ «Гірничі машини – РУС» є філією Торгової компанії НВК «Гірничі машини» в Росії.

НВК «Гірничі машини» – найбільший виробник гірничодобувного обладнання в СНД. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ). Діяльність НВК «Гірничі машини» зосереджена на інжинірингу, виробництві, комплексних постачаннях і сервісному обслуговуванні обладнання для гірничодобувної галузі.

До складу компанії входять ПрАТ «Криворізький завод гірничого обладнання», АТ «Горлівський машинобудівник», ПАТ «Дружківський машинобудівний завод», ПАТ «Донецькгірмаш», ПАТ «Донецький енергозавод», ПАТ «Світло шахтаря», ВАТ «Каменський машинобудівний завод», торгові підрозділи в Україні, Росії, Казахстані та В'єтнамі, інспекторська компанія ТОВ «Гірничі машини – Система якості».

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.mmc.kiev.ua