Пресс-релизы

Директором «Дивізіону відкритої розробки - Корум Криворізький завод гірничого обладнання» призначено Олександра Селіверстова

Директором «Дивізіону відкритої розробки - Корум Криворізький  завод гірничого обладнання» призначено Олександра Селіверстова
3 Сентября 2015

2 вересня директором «Дивізіону відкритої розробки – Корум Криворізький завод гірничого обладнання» призначено Олександра Селіверстова.

«Ми посилюємо управлінську команду «Дивізіону відкритої розробки – Корум Криворізький завод гірничого обладнання» та чекаємо від нового керівника рішення стратегічних питань, які дозволять реалізувати весь потенціал підприємства: збільшити продуктивність заводу, дати новий виток розвитку продажів. У Олександра гарний досвід роботи з зовнішніми ринками. Ми впевнені, що він ефективно застосує його в нашій компанії», - заявив генеральний директор  Corum Group Яків Сідляренко.

Олександр Селіверстов працює в галузі металургії з 2000 року. За його плечима керівні посади в найбільшій металургійній компанії України – «Донецьксталь». Він брав участь у розробці та реалізації стратегії металургійного заводу, програми логістики компанії, організації зовнішньоекономічної діяльності, забезпечував ефективне виробництво та досягнення фінансових показників.

«Передусім я маю наміри підвищити культуу виробництва, знизити рівень браку та скоротити невиробничі затрати. Це, якщо говорити про перші операційні кроки. Більш предметно про інструментарії для реалізації покладених на підприємство завдан зможу сказати після детального ознайомлення з поточним положенням справ на заводі. На актив зараз покладено особливу роль. Окрім підтримання існуючих процесів - становлення та розвиток нового напрямку. Це завжди складно, тому цікаво для мене», - прокоментував своє призначення директор «Дивізіону відкритої розробки – Корум Криворізький завод гірничого обладнання» Олександр Селіверстов.

Віктор Кравчук, який раніше керував підприємством, прийняв рішення продовжити кар’єру за межами компанії. Степан Санагурський, який займав посаду директора Дивізіону відкритої розробки, продовжить роботу в компанії та застосує свій досвід у «розшивці» вузьких місць виробництва.

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі, Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

У першому півріччі 2015 р. консолідована виручка компанії збільшилася на 12 %, ріст даного показника в першому кварталі склав 7,7%. Фінансові показники Corum GroupФінансові показники Corum Group (1-ше півріччя 2015 VS 2-ге півріччя 2014): консолідована виручка –832,7 млн грн ( + 12,6 %); об’єм укладених контрактів – понад 938 млн грн (+6,9%); частка експорту – 32,5% (+11,1%); частка сервісу – 66,5% (на рівні попереднього показника).

Додаткова інформація на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook linkedin, youtube.