Corum збільшив енергоефективність обладнання на 25%

6 Октября 2015

Компанія  Corum  завершила пілотний проект з модернізації та ремонту кульового млина МШЦ 5,5х6, 5 для ключового клієнта компанії - «Стойленського гірничо-збагачувального комбінату». Внаслідок удосконалення фахівці компанії добилися для підприємства істотної економії ресурсів, а саме скорочення споживання електроенергії обладнанням на 25% та економії на 12% витратного матеріалу.

«Всього за 102 години роботи, замість запланованих 240 наша команда сервісантів змогла досягти не лише істотної економії ресурсів, але збільшення терміну експлуатації обладнання - з 12 до 18  місяців. Ми успішно впоралися з поставленим завданням, попри те, що це був перший ремонт подібного типу обладнання» - повідомив директор Дивізіону відкритої розробки - Корум Криворізький завод гірничого обладнання  Олександр Селіверстов.

За п'ять років розвитку постпродажного обслуговування досвід та компетенції фахівців дозволили збільшити долю сервісу в загальному обсязі продажів Corum з 5% до 60%. За підсумками 2 кварталу 2015 року цей показник досяг 66,5%, у тому числі за рахунок ремонтів обладнання інших виробників. Найбільша динаміка росту спостерігається в таких країнах, як Україна, Росія та В'єтнам. Тут показники розподілилися таким чином:  67,9%, 18,3% і 8,7%.

Нагадаємо також, що на стику 2014-2015 років компанія запустила 5 пілотних проектів з  ключовим клієнтом — компанією «Метінвест холдинг».  Це був перший досвід проведення ремонтних робіт «під ключ» — від виробництва запчастин, проведення діагностики та самого ремонту, а також подальшого сервісного обслуговування. Результати не змусили себе довго чекати. Вже сьогодні на підприємствах партнерів  в рази знижені простої обладнання, збільшений термін гарантійної експлуатації, продуктивність техніки.

Довідка про кульовий млин МШЦ 5,5х6, 5

Кульовий млин МШЦ 5,5х6, 5 – це високоефективне обладнання, призначене для дроблення гірської породи. Вона складається з барабана, що обертається, в корпус якого засипані металеві кулі, що виконують роль «подрібнювачів». Середня продуктивність обладнання - 800 тонн на годину.

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі, Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

У першому півріччі 2015 р. консолідована виручка компанії збільшилася на 12 %, ріст даного показника в першому кварталі склав 7,7%. Фінансові показники Corum GroupФінансові показники Corum Group (1-ше півріччя 2015 VS 2-ге півріччя 2014): консолідована виручка –832,7 млн грн ( + 12,6 %); об’єм укладених контрактів – понад 938 млн грн (+6,9%); частка експорту – 32,5% (+11,1%); частка сервісу – 66,5% (на рівні попереднього показника).

Додаткова інформація на сайті www.corum.com
Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook linkedin, youtube.