Corum запустив майданчик для складання прохідницької техніки

25 Июля 2014

Компанія Corum організувала сучасний цех зі складання прохідницької техніки на підприємстві «Корум Світло шахтаря» (м. Харків). Запуск складального майданчика було підготовлено й реалізовано згідно з Програмою дій компанії у сформованих умовах.

«Сьогодні на виробничих потужностях «Корум Світло Шахтаря» працівниками «Корум Горлівський машинобудівний завод» завершено процес складання першого прохідницького комбайна КПД для польського ринку, — зазначив директор Дивізіону підземної розробки Ільдар Салєєв. — Ми активно освоюємо цей ринок і до середини 2015 року плануємо відвантажити польським клієнтам п'ять прохідницьких комбайнів».

На високий рівень організації складального виробництва під час відвідин «Корум Світло шахтаря» вказала польська делегація компанії KFG Electric System на чолі з її президентом Марчином Пташним і технічним директором Марчином Глодним.

Також, згідно з Програмою дій, компанія раніше створила запас деталей, вузлів і запасних частин на складах; перенесла виготовлення низки номенклатурних виробів «Корум Горлівського машинобудівного заводу» на інші підприємства групи («Корум Світло шахтаря», м. Харків, «Корум Криворізький завод гірничого обладнання», м. Кривий Ріг); підготовлено до запуску альтернативне виробництво очисної техніки.