Пресс-релизы

Corum виготовив та відвантажив СВЕК основні запчастини для роторних екскаваторів

Corum виготовив та відвантажив СВЕК  основні запчастини для роторних екскаваторів
19 Августа 2015

Corum відвантажив ключовому клієнту – «Сибірській вугільній енергетичній компанії» – два редуктори приводу роторного колеса для роторних екскаваторів ЕР 1250 та ЕР 1600. Редуктори являються основними механізмами, які приводять в рух головний робочий орган екскаваторів – роторне колесо. Саме від його роботи залежить швидкість та об’єм видобутку корисних копалин.

«Дані механізми виготовлені із надміцної морозостійкої сталі, також передбачені системи підігріву мосту. Редуктори вироблені для експлуатації при температурах від плюс до мінус сорока градусів за Цельсієм, що дозволяє проводити видобуток круглий рік. Цей вид запасних частин є найважливішою частиною обладнання для видобутку копалин відкритим способом. Працівники кар’єрів називають їх «металічними серцями екскаваторів» і ми, як компанія-виробник, несемо подвійну відповідальність за якість запасних частин та термін їх використання», - відмічає директор Дивізіону відкритої розробки Степан Санагурський.

Крім того, на даний вид запчастин компанія Corum надала «Сибірській вугільній енергетичній компанії» гарантію на 36 місяців. Обладнання буде працювати у двох найбільших вугільних розрізах Росії – Бородинському та Назарівському.

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі, Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

У першому півріччі 2015 р. консолідована виручка компанії збільшилася на 12 %, ріст даного показника в першому кварталі склав 7,7%. Фінансові показники Corum Group Фінансові показники Corum Group (1-ше півріччя 2015 VS 2-ге півріччя 2014): консолідована виручка –832,7 млн грн ( + 12,6 %); об’єм укладених контрактів – понад 938 млн грн (+6,9%); частка експорту – 32,5% (+11,1%); частка сервісу – 66,5% (на рівні попереднього показника).

Додаткова інформація на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook linkedin, youtube.