Corum відвантажив обладнання для найбільшого виробника в Білорусі

25 Июня 2015

Компанія Corum відвантажила партію обладнання одному з найбільших в світі виробників калійного мінерального добрива – компанії «Білоруськалій». Наприкінці травня 2015 року в Республіку Білорусь була експортована техніка для транспортування калійної руди. Проект став початком нової стадії співпраці компаній.

«Білорусь – перспективний високопотенційний ринок. На нього припадає понад 14% від світового виробництва калійного добрива. На фоні падіння позицій вугільної промисловості, добування калійної руди для виробництва добрива завжди буде затребуваним. Наприклад, лише 2014 року «Білоруськалій» видав на-гора близько 45 мільйонів тонн руди», – коментує директор з маркетингу компанії Corum Денис Шемякін. «Специфікою ринку шахтного обладнання є те, що іноземним виробникам достатньо складно конкурувати: в Білорусі підтримка вітчизняного виробника здійснюється на державному рівні. Однак, ми стали переможцями тендеру на поставку скребкових конвеєрів. Варто зауважити, що крім постачання обладнання  Corum пропонує післяпродажне обслуговування та сервіс в форматі 24/7/365»

Раніше для забезпечення роботи родовищ компанії  «Білоруськалій» були вироблені буровантажні  машини, підстанції та інше обладнання Сorum. Цього року технічний парк підприємства поповнили два скребкових конвеєри СП326*. Крім того, «Білоруськалію», як і гірничому ринку Республіки Білорусь, компанія Corum пропонує повний портфель товарів та послуг, у тому числі виробництво обладнання, післяпродажне та сервісне обслуговування (як виробництва Corum, так і інших виробників), проектування та будівництво копалень.

* Скребковий конвеєр СП326 виробляється з 1999 року. Компанія вже випустила та відвантажила клієнтам 85 конвеєрів СП326. Конструкція конвеєра відрізняється високою ергономічністю та безпечністю. Виконання електрообладнання –  вибухозахищене для роботи в копальнях. Обладнання вироблене за індивідуальним замовленням відповідно до вимог та норм Республіки Білорусь.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті

Офіційні представництва в соціальних мережах: