Corum відкрив в Дружківці другий збиральний майданчик

25 Декабря 2014

Компанія Corum запустила друге збиральне виробництво для очисної та прохідницької техніки, а також електрообладнання на базі підприємства «Корум Дружківський машинобудівний завод». Запуск за участю ключових клієнтів компанії відбувся 23 грудня

«Відкриття другого майданчика зі збірки обладнання - черговий крок нашої компанії на шляху до переходу на модель OEM-виробництва. Тут ми плануємо збирати всю продуктову лінійку прохідницької та очисної техніки, стаціонарне, а також електрообладнання, яке раніше фахівці нашої компанії виготовляли і збирали на заводах «Корум Донецькгірмаш», «Корум ДЕЗ» і «Корум Горлівський машинобудівник», - зазначив директор Дивізіону підземної розробки Corum Group Ільдар Салеев. - «На поточний момент реалізований і запущений перший етап збирального виробництва. Роботи з реалізації проекту активно тривають, ще багато чого належить зробити, але вже сьогодні ми збираємо тут стрічкові конвеєри і прохідницькі комбайни. В цілому, проектна потужність виробництва дозволить повністю задовольнити потребу в техніці як внутрішнього, так і зарубіжних ринків ».

Загальна площа цеху більше 15 000 квадратних метрів. Реалізація проекту запланована в три етапи, а вихід на повну проектну потужність - на серпень 2015 року. До цього часу компанія планує оснастити майданчик десятьма мостовими кранами, спеціалізованими стендами для випробування і налаштування підвісних пристроїв, балансування робочих коліс вентиляторів та ін. На заключному етапі проекту на ділянці стаціонарного обладнання запланована прокладка під'їзних залізничних шляхів.

Нагадаємо, перше збиральне виробництво Corum було відкрито влітку поточного року на базі підприємства «Корум Світло шахтаря» (м.Харків). На сьогоднішній день на цьому майданчику зібрано два прохідницькі комбайни КПД для польських гірників. Доречі, високий рівень організації збирального виробництва Corum відзначений польськими партнерами - компанією KFG Electric System, зокрема президентом компанії Марчином Пташню і технічним директором Марчином Глодни, що відвідали майданчик влітку поточного року.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum є експертиза в гірничодобувному бізнесі.

Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять виробничі, збиральні та ремонтні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах:

Facebook, linkedin, youtube.