Corum відвантажив модернізований комбайн КА200 ключовому клієнту - ДТЕК

16 Февраля 2015

Дивізіон підземної розробки Сorum відвантажив ключовому клієнту - компанії ДТЕК, модернізований очисний комбайн КА200. Внаслідок вдосконалення за рахунок двох сучасних електродвигунів продуктивність техніки збільшено в 1,5 рази.

«Комбайн працює на шахті зі складними гірничо-геологічними умовами. У цьому випадку важлива не тільки продуктивність, але і витривалість обладнання. Модернізація із супутнім ремонтом очисного комбайна дозволяє скоротити ймовірність ремонтів, а з ними, відповідно, і простоїв техніки, в 2,5 рази », - зазначив директор Дивізіону підземної розробки Corum Group Ільдар Салеев.

Очисний комбайн КА200 з вертикальною віссю обертання виконавчих органів експлуатується на шахті клієнта з 2004 року, саме він прийшов на зміну більш ранньої моделі виробництва компанії КА80. Влітку 2014 для відпрацювання тонких пластів на ринок гірничодобувної галузі компанією був виведений також комбайн КБТ200.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: