Corum відвантажив крупну партію обладнання для СУЕК

30 Июня 2015

Відвантаження крупногабаритного ковша та партії запасних частин одній з провідних вугледобувних компаній світу – компанії СУЕК, пройшла в межах контракту на постачання комплектуючих для п’яти крокуючих екскаваторів ЕШ 20/90, які експлуатуються в Тугнуйському та Чорногірському розрізах (Бурятія та Хакасія відповідно).

Дивізіон відкритої розробки модернізував механізм переміщення екскаваторів, що дозволяє клієнту збільшити об’єми добування вугілля в 1,5 рази. Відтак на переміщення техніки з одного робочого майданчика на інший витрачається в три рази менше часу, більш того, її аварійні простої зведені до мінімуму.

«За останні три роки Corum провів модернізацію порядку десяти систем крокування екскаваторів ЕШ. Це все завдяки конструкторському потенціалу компанії, який дозволяє нам постійно вдосконалювати обладнання, пропонувати ринкам найбільш нестандартні рішення та вигідні умови. До речі, аналогів модернізованого механізму пересування крокуючих екскаваторів в Україні та країнах ближнього зарубіжжя немає», - відмітив директор Дивізіону відкритої розробки Степан Санагурський.

Наступний етап постачання обладнання в розрізі контракту буде здійснено в кінці третього кварталу нинішнього року.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті

www.corum.com

Офіційні сторінки в соціальних мережах:

Facebooklinkedinyoutube.