Corum відкрив у Кузбасі ремонтно-сервісний центр

27 Августа 2014

Днями відбулося урочисте відкриття ремонтно-сервісного центру (РСЦ) компанії Corum у м. Новокузнецьку (Кемеровська область). Наявність ремонтних потужностей у гірничодобувному регіоні зробить співпрацю з клієнтами в Кузбасі, серед яких «Мечел», «Євраз», «Кокс-Майнінг», КК «Зарєчна», більш ефективним і взаємовигідним.

У сучасному центрі компанія планує виконувати ключові операції, що визначають якість капітального ремонту. Комплектація оригінальними запчастинами та вузлами буде здійснюватися заводами-виробниками, що значно підвищить відмовостійкість відремонтованого обладнання та збільшить ресурс його експлуатації.

«Відпрацьовані на власних підприємствах ремонтно-відновлювальні технології широкого спектра гірничошахтного обладнання й вузлів, а також наявність в інжиніринговому центрі компанії конструкторсько-технологічного персоналу, здатного розв'язувати завдання будь-якого рівня складності, дозволяють говорити про те, що наші клієнти будуть отримувати продукт відповідно до найкращих світових практик. Водночас баланс між високою якістю й розумною вартістю буде повністю збережено»,говорить директор Corum Rus Юрій Леванков.

Зазначимо, що відкритий центр є другим у Росії — після ремонтного заводу в м. Каменськ-Шахтинському, Ростовська область — і четвертим у складі компанії (у 2012 році були відкриті ремонтні заводи в Україні).

РСЦ дозволяє проводити капітальні ремонти більшості видів гірничошахтного обладнання, яке застосовується в шахтах і кар'єрах: капітальні ремонти прохідницьких і очисних комбайнів, секцій механізованих кріплень, електровозів і дизелевозів, екскаваторів, скребкових і стрічкових конвеєрів, вентиляторів головного провітрювання, шахтного електроустаткування.

Крім цього, центр може виконувати ремонт окремих вузлів перерахованого вище обладнання як виробництва Corum, так і сторонніх виробників, а також здійснювати повний спектр сервісного обслуговування обладнання Corum.

У ремонтно-сервісному центрі організовано консигнаційний склад, який має достатні запаси для забезпечення основних потреб клієнта, як у ремонтах, так і в запасних частинах. Наявність складу дозволить скоротити тривалість виконання капітального ремонту, що так само скоротить фінансові втрати з боку замовника під час простоїв.

Для забезпечення високого рівня надійності та тривалого терміну життя техніки після ремонту на РСЦ буде застосовано систему менеджменту якості, яка успішно зарекомендувала себе на інших виробничих і ремонтних підприємствах Corum. Зазначимо також, що характерною особливістю пропонованого сервісу є гарантія не тільки на відремонтоване обладнання, але й на окремі вузли, що пройшли ремонт у РСЦ.

Довідка про компанію
Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

До Corum входять 7 заводів і ремонтні майданчики в Україні та Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.
Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.
Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebooklinkedinyoutube.