Corum розвиває дилерську мережу на зовнішніх ринках

3 Июля 2015

Corum переходить до нової фази розвитку експортного напрямку: формуванню дилерської мережі на ринках роботи найкрупніших гірничих компаній. Такий підхід дозволяє з мінімальними затратами розширити географію присутності, а також дає компанії можливість оперативно реагувати на запити ринку у всьому світі.

Уже є перші результати експорту обладнання через ексклюзивних представників компанії в Естонії. Весною 2015 року на замовлення компанії VKG KAEVANDUSED OÜ Corum виробив та доставив електрообладнання вартістю понад 100 тисяч євро. Ексклюзивні партнери Corum працюють в Боснії та Герцеговині, ведуться переговори з компаніями в Ірані, Туреччині, ПАР, Болгарії та Румунії.

«Сьогодні Corum виробляє обладнання для 14 крупних добуваючи холдингів у світі та реалізує обладнання і послуги в Польщі, Білорусі, Казахстані, Росії, Китаї. Ми дорожимо кожним проектом та клієнтом. Цього року ми розширили інструменти розвитку експорту. Ми розглядаємо можливості як довгострокової співпраці, так і одноразові поставки з сервісним обслуговуванням від дилера», - коментує директор з маркетингу компанії Corum Денис Шемякін.

Corum відвантажив в Естонію шість трансформаторних підстанцій. Обладнання призначене для роботи в копальні по видобутку горючого сланцю. Підстанції виготовлені за індивідуальним замовленням та адаптовані для роботи в умовах підвищеної вологості. Для розширення функціональних можливостей встановлені автоматичні вимикачі (Susоl) та аналізатор живлення мережі (DMK).

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва  в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі,  Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

Фінансові показники за результатами першого кварталу 2015 року: консолідована виручка склала 407,8 млн. грн. (на 7,7% більше, ніж в попередньому кварталі), EBITDA - 16,9 млн. грн. (EBITDA margin 4,1). Частка експорту в загальному об’ємі продажів – понад 30%.

Додаткова інформація на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах

Facebooklinkedinyoutube.