Corum розробив новий тип класифікатора

19 Марта 2015

Дивізіон відкритої розробки Corum спроектував і виготовив новий тип односпірального класифікатора КСН -1-2,4х12,5 для ключового клієнта - ПАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» (м. Кривий Ріг). Класифікатор вироблений на майданчику «Корум Криворізький завод гірничого обладнання».

За словами Степана Санагурского, директора Дивізіону відкритої розробки, фахівці Corum провели підготовчі роботи з урахуванням індивідуальних потреб клієнта і розробили класифікатор так, щоб він підвищив ефективність роботи на комбінаті.

«Після поставки обладнання клієнту, фахівці компанії Corum продовжують супровід при збиранні та установці. Таким чином, ми пропонуємо нашим партнерам максимально ефективні рішення для їхнього бізнесу. Крім того, крім гарантії, ми пропонуємо сервісні пакети з обслуговування техніки для відкритого видобутку під ключ. Супровід при збиранні та експлуатації, оперативне реагування на запити з роботи обладнання - це ті ефективні дії з нашого боку, які допомагають збільшити продуктивність і вивести роботу клієнта на якісно новий рівень», - підкреслив Степан Санагурскій.

Ключові характеристики: класифікатор призначений для розділення у водному середовищі руд і аналогічних їм за величиною та щільністю матеріалів з видачею в злив часток величиною від 0,15 до 0,83 мм, продуктивністю за зливом - 51 м3 / год і за пісками - 300 м3 / ч. Діаметр спіралі - 2,4 м, довжина ванни - 12,5 м, кут установки класифікатора - 18 градусів.

Довідка про підприємство

«Корум Криворізький завод гірничого обладнання» входить до Дивізіону відкритої розробки компанії Corum. Підприємство випускає запасні частини, деталі, вузли і машини для промисловості гірничо-металургійного комплексу. У 2014 році «Корум Криворізький завод гірничого обладнання» почав випускати готову продукцію: відвалоутворювачі, штабелеукладчики, живильники пластинчасті, реклаймери, перевантажувачі, ленточні конвеєри, класифікатори, насоси.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті  www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: