Corum поставив прохідницький комбайн в Польщу

25 Февраля 2015

23 лютого Дивізіон підземної розробки компанії Corum відвантажив прохідницький комбайн КПД найбільшому видобувачу і експортеру польського вугілля - компанії Węglowa SA.

«Польський ринок для нас порівняно новий, але ми його активно освоюємо. Так, у вересні минулого року в м. Катовіце ми презентували польським гірникам першу одиницю техніки, і вже в лютому поточного року відвантажили третій КПД », - зазначив директор Дивізіону підземної розробки Corum Ільдар Салеев.

КПД - флагман прохідницької техніки компанії Corum, який неодноразово демонстрував свою надійність і високу продуктивність в різних країнах. Відзначимо, що прохідницький комбайн оснащений електронною системою візуалізації, яка дозволить контролювати і, при необхідності, планувати профілактичні роботи різних вузлів. Крім того, управління КПД здійснюється за допомогою виносного пульта з використанням радіосигналу або гнучкого кабелю. Це дозволяє машиністу знаходитися в найбільш зручному для нього місці, що в кінцевому результаті впливає на продуктивність техніки в цілому.

Довідка про прохідницький комбайн КПД

Прохідницький комбайн КПД - призначений для руйнування гірського масиву з міцністю порід до 100 МПа, навантаження і транспортування гірської породи при проходці підготовчих виробок різної форми перетином від 11 до 30 кв. м.

Модель вигідно відрізняється від своїх попередників інноваційною конструкцією поворотної секції конвеєра, посиленою металоконструкцією основних елементів, збільшеним ресурсом редуктора виконавчого органу та рядом інших змін.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі.

Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebooklinkedinyoutube.