Corum поставив копровий шків "Норильському нікелю"

20 Января 2015

Дивізіон інфраструктурних проектів Corum відвантажив шків копровий Ш6А найбільшому в світі виробнику нікелю та паладію - ГМК «Норільський нікель».

«Минулий рік за виготовленням та постачанням шківів можна вважати рекордним: 13 одиниць обладнання, в тому числі два в індивідуальному виконанні і з застосуванням нових технічних рішень, що дозволяють замовнику в два рази скоротити часові витрати на сервісне обслуговування техніки» - зазначив директор Дивізіону інфраструктурних проектів компанії Corum Володимир Мерзлікін.

У 2014 році це вже четвертий виготовлений і відвантажений шків для постійного клієнта компанії - ГМК «Норільський нікель». Крім того, на підприємствах клієнта експлуатується також і інше обладнання виробництва Corum, серед якого, наприклад, вентилятор головного шахтного провітрювання, шахтний транспорт, обладнання підйому.

Довідка про копровий шків
Устаткування призначене для підтримки та спрямування сталевих канатів клітьових і скіпових одноканатних підйомів. Встановлюється на підшківному майданчику шахтного копра. Має суцільнозварну або клепану конструкцію і виготовляється в 11 типорозмірах з діаметром навивки від 2 до 6 метрів для канатів діаметром від 25 до 65 мм. За індивідуальними замовленнями можливо виготовлення блоків шківів.

Довідка про компанію Corum
Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.
У Corum входять виробничі, збиральні та ремонтні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.