Corum оснастив нову лаву ДТЕК очисним комплексом

26 Марта 2014

Дивізіон підземної розробки Corum оснастив нову лаву ключового клієнта ДТЕК очисним комплексом, який складається із скребкового конвеєра, очисних комбайнів та капітально відремонтованого кріплення. Лаву ШУ Ясеновське на Луганщині із запасами 1,2 млн. тонн антрациту в с. Пролетарський запустили 25 березня.

Завдяки введенню нового очисного вибою добовий видобуток підприємства збільшився на 2000 тонн. Запаси нової лави - 1 млн. 200 тис. тонн вугілля.

«Внесок інвестицій ДТЕК в новий вибій - це добрий заділ для успішної праці колективу видобувної ділянки №5 на найближчі два роки. Очисний вибій оснастили новим конвеєром СП-326, капітально відремонтованим кріпленням 2КД90Т. Видобуток вугілля здійснюється одночасно двома комбайнами КШ1КГУ. Сьогодні гірники вже вийшли на стабільний добовий видобуток - 2 тисячі тонн. У поточному місяці планують видобути 75 тис. тонн високоякісного антрациту», - прокоментував запуск лави в. о. директора ДТЕК ШУ Ясеновське Павло Павлов.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НВК «Гірничі машини») входить до складу найбільшої в Україні фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) і є експертом в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в області видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництва шахт.

До Corum входять 7 заводів, ремонтні майданчики в Україні і Росії, торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі і Польщі.

Згідно з даними аудиту PricewaterhouseCoopers, в 2012 році загальний обсяг продажів склав 312, 7 млн. євро. EBITDA - 61, 7 млн. євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.