Corum opracowa nowy typ klasyfikatora

19 2015

Departament rozwiza dla górnictwa otwartego Corum zaprojektowa i wyprodukowa nowy typ jedno-spiralnego klasyfikatora KSN -1-2,4x12,5 dla kluczowego klienta - PSA "Poudniowego Zakadu Grnictwa i Przetwrstwa" (m. Krzywy Rg). Klasyfikator zosta wyprodukowany na bazie "Corum Krzyworoski zakad urzdze grniczych".

Ze sów Stepana Sanagurskiego, dyrektora Departament rozwiza dla grnictwa otwartego, specjalici Corum wykonali prace przygotowawcze wedug indywidualnych potrzeb klienta i opracowali klasyfikator w celu poprawy wydajnoci zakadu.

"Po dostarczeniu sprztu do klienta, specjalici firmy Corum zapewniaj dalsze wsparcie w trakcie montau i instalacji. W ten sposb, oferujemy naszym partnerom najbardziej skuteczne rozwizania dla ich dziaalnoci. Oprcz gwarancji, oferujemy pakiety usug z konserwacji sprztu dla grnictwa odkrywkowego pod klucz. Wsparcie podczas montau i eksploatacji, szybkie reagowanie na zapytania dotyczce pracy urzdze - to skuteczne dziaania z naszej strony w celu zwikszenia wydajnoci, ktre zapewniaj nowy poziom wykonywania robt naszych klientw"- powiedzia Stepan Sanagurski.

Kluczowe cechy: klasyfikator jest przeznaczony do sortowania rudy i podobnych materiaw wzgldem rozmiarw i gstoci ze spustem czstek o wymiarach od 0,15 do 0,83 mm, wydajno spustu - 51 m3/h i piasku 300 m3/h. rednica spirali - 2,4 m, dugo wanny - 12,5 m, kt montau klasyfikatora - 18 stopni.

Informacja o przedsibiorstwie

"Corum Krzyworoski zakad urzdze grniczych" wchodzi do Departamentu grnictwa otwartego firmy Corum. Przedsibiorstwo produkuje czci zamienne, elementy, wzy i maszyny do przemysu grniczego i hutniczego. W 2014 roku "Corum Krzyworoski zakad urzdze grniczych" zacz produkcj nastpujcych wyrobw: rozrzutnikw, ukadarek, podajnikw pytowych, adowarek, urzdze do przeadunku, przenonikw tamowych, klasyfikatorw, pomp.

Informacja o firmie Corum

Kluczow kompetencj Corum Groum jest tytu eksperta w przemyle wydobywczym. Dziaalno firmy koncentruje si na dostarczeniu swoim klientom kompleksowych rozwiza o wysokim poziomie technologicznym, produkcji i serwisie urzdze dla grnictwa, przetwrstwie i transporcie kopalin, a take budowie kopalni.

W skad Corum wchodz przedstawicielstwa handlowe, oddziay serwisowe i skady konsygnacyjne na Ukrainie i w Rosji. Nasze przedstawicielstwa handlowe pracuj ju na Ukrainie, w Rosji, Polsce, Kazachstanie i Wietnamie.

Wicej informacji mona znale na stronieinternetowej

www.corum.com

Oficjalne przedstawicielstwa w sieciachspoecznociowych:

Facebook,linkedin,youtube.