Corum dostarczy zmodernizowany kombajn КА200 na rzecz wiodcego klienta - DTEK

16 2015

Departament rozwiza dla górnictwa podziemnego Corum dostarczy na rzecz wiodcego klienta DTEK zmodernizowany oczyszczajcy kombajn КА200. W wyniku instalacji dwch wspczesnych silnikw elektrycznych wydajno urzdzenia zwikszya si 1,5 razy.

"Kombajn pracuje w kopalni w skomplikowanych warunkach geologicznych. W tym przypadku, liczy si nie tylko wydajno, lecz równie wytrzymao sprztu. Modernizacja oraz serwisowanie oczyszczajcego kombajnu pozwala zmniejszy ryzyko wystpowania awarii, a zatem postojw sprztu o 2,5 razy" -zaznaczy dyrektor Departamentu rozwiza dla grnictwa podziemnego Corum Ildar Saleew.

Oczyszczajcy kombajn KA200 z pionow osi obracania wykonawczych wzw jest stosowany w kopalni od 2004 roku, wanie ten model zastpi swojego poprzednika KA80. Latem 2014 roku w celu rozpracowania cienkich warstw na rynku urzdze grniczych zosta przedstawiony kombajn KBT200.

Informacja o firmie Corum

Kluczow kompetencj Corum Groum – jest tytu eksperta w przemyle wydobywczym. Dziaalno firmy koncentruje si na dostarczeniu swoim klientom kompleksowych rozwiza o wysokim poziomie technologicznym, produkcji i serwisie urzdze dla grnictwa, przetwrstwie i transporcie kopalin, a take budowie kopalni.

W skad Corum wchodz przedstawicielstwa handlowe, oddziay serwisowe i skady konsygnacyjne na Ukrainie i w Rosji.Nasze przedstawicielstwa handlowe pracuj ju na Ukrainie, w Rosji, Polsce, Kazachstanie i Wietnamie.

Wicej informacji mona znale na stronieinternetowej

www.corum.com

Oficjalne przedstawicielstwa w sieciachspoecznociowych:

Facebook,linkedin,youtube.