Corum для гірників ДТЕК : працюємо на результат

31 Марта 2014

За підсумками поточного місяця Дивізіон підземної розробки компанії Corum виготовив і відвантажив ключовому клієнтові Компанії - ДТЕК устаткування для низки гірничодобувних підприємств

На шахту ім. Дзержинського (шахтоуправління Ровеньківське) було відвантажено забійний скребковий конвеєр завдовжки 290 і вагою близько 260 тонн і скребковий конвеєр-перевантажувач завдовжки - 100 м, вагою - 83 тонни.

На бажання замовника обидва блоки приводу розміщено на завальній (пустотній) стороні конвеєра. Слід зазначити, що конструкторське рішення в рази полегшить експлуатацію устаткування під час відробітку лави.

Також на шахту Алмазна (шахтоуправління Добропільське) відвантажено два забійні скребкові конвеєри, завдовжки 80 і 300 метрів. У рамках реалізації проекту Клієнт поставив завдання розробити нове навісне устаткування, яке дозволить конвеєру працювати у зв'язці з очисним комбайном РКУ-10 і механізованим кріпленням ДМ, які вже експлуатуються на гірничодобувному підприємстві.

Два забійні скребкові конвеєри завдовжки по 150 метрів відвантажено і для шахтоуправління Обухівське Ростовської області (Росія). Особливістю комплектації устаткування є широкий посилений привід, який збільшить термін експлуатації техніки.

Разом з новим устаткуванням Клієнта буде забезпечено комплектом запасних частин, що дозволить шахтарям оперативно проводити техобслуговування машин, і зменшить простої під час видобутку вугілля.

Довідка про компанію

Компанія Corum (раніше НПК "Гірські машини") входить до складу найбільшої в Україні фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) і є експертом в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві і сервісі устаткування в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять 7 заводів та ремонтні майданчики в Україні і Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, В'єтнамі й Польщі.

Згідно з даними аудита, проведеного PricewaterhouseCoopers, в 2012 році загальний обсяг продажів склав 312, 7 млн євро. EBITDA - 61, 7 млн євро.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com.