Пресс-релизы

Буронавантажувальна машина Corum завоювала «Гран-Прі» на виставці «Вугілля Росії та Майнінг 2014»

12 Июня 2014

3–6 червня компанія Corum представила ефективні та сучасні рішення для видобування корисних копалин як підземним, так і відкритим способами на XXI Міжнародній спеціалізованій виставці «Вугілля Росії та Майнінг — 2014», яка відбувалася в м. Новокузнецьку.

Одним із таких рішень стала буронавантажувальна машина БПР, яку експертна рада виставки відзначила «Гран-Прі». Техніка застосовується для механізації процесів буріння шпурів і подальшого навантаження гірничої маси й має низку переваг порівняно з іншими аналогами на ринку. Зокрема, йдеться про високу продуктивність у складних гірничо-геологічних умовах, оскільки машина здатна виконувати одночасно дві функції: буріння й навантаження.

«Сьогодні ми працюємо під ім'ям Corum. Проведений ребрендинг закріпив нову філософію нашої компанії: бути ближчими до клієнта, розуміти й забезпечувати його потреби, — зазначив генеральний директор Corum Group Євген Ромащин. — Ми свідомо беремо на себе роль локомотива галузі, оскільки добре розуміємо тенденції ринку й бачимо, що сьогодні потрібно клієнту. Так, вже укладено контракт на оренду нашого прохідницького обладнання — це новий продукт для нашого ринку. Крім того, ми активно розвиваємо сервісний напрям: в Україні в нас два ремонтні виробництва, у Росії вже цьогоріч ми відкриємо другий сервісний центр».

Поряд із буронавантажувальною технікою в межах експозиції клієнти компанії змогли ознайомитися зі стійкою нового покоління з різьбовими грундбуксами для механізованих кріплень. Завдяки

унікальній запатентованій конструкції механізму, робота кріплень стала ефективнішою в умовах нестійкої покрівлі. Серед експонатів також шахтний електровоз нового покоління, підстанція КТПВ-Д, оснащена сучасною системою дистанційного керування, що підвищує безпеку експлуатації обладнання в рази, а також пускове шахтне устаткування для ефективної роботи під землею.