Полтавському ГЗК компанії Ferrexpro поставлено новий насос виробництва Corum

9 Февраля 2015

Один з ключових клієнтів - Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат компанії Ferrexpro днями отримав у користування новий насос НП-800. Обладнання було виготовлено фахівцями підприємства «Корум Криворізький завод гірничого обладнання».

Насос НП-800 - відцентровий двухкорпусной насос з вертикальним напірним патрубком, який призначений для перекачування абразивних гідросумішей (хвостів, руд чорних металів) і застосовується на гірничо-збагачувальних комбінатах.

«Полтавський ГЗК - постійний замовник даного обладнання. - зазначив Директор Corum Ukraine Валерій Крупицький. - Наш завод «Корум КЗГО» займається як виробництвом нових, так і ремонтом подібних насосів, що дозволяє розширити портфель продуктів і послуг, а значить, забезпечити максимальне задоволення потреб наших клієнтів».

Нагадаємо, «Корум КЗГО» має більш ніж 40-річний досвід у виробництві подібних насосів. Крім того, підприємство реалізує широкий спектр сервісних послуг, що дозволяє будувати перспективні відносини з клієнтами - гірничо-збагачувальними комбінатами України та Зарубіжжя.

Основні характеристики обладнання:

Особливістю даного виробу є використання багатокомпонентного зносостійкого сплаву ІЧХ при виготовленні його робочих органів, які контактують з пульпою (випробовуючи при цьому високі абразивні навантаження).
Ключові характеристики:
- Натиск - 71м;
- Продуктивність - 8000 куб.м / год;
- Маса - за специфікацією;
- Частота обертання робочого колеса - 6.08 (365) 1 / с (об / хв);
- Потужність насосу - не більше 2400 кВт - 2400.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum є експертиза в гірничодобувному бізнесі.

Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять виробничі, збиральні та ремонтні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Казахстані, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook, linkedin, youtube.