За п'ять місяців 2015 Corum збільшив частку експорту на 10,3%

18 Июня 2015

За період січень-травень 2015 частка експорту компанії Corum склала 32,6%, перевищивши показники аналогічного періоду кінця 2014 року на 10,3%.

«У планах компанії на 2015 рік - досягти частки експорту в продажах компанії до 40%, це майже вдвічі більше, ніж у попередньому році. Основні вектори розвитку компанії, серед яких і робота на зовнішніх ринках, визначені тенденціями в гірничодобувній галузі. Сьогодні ми говоримо не про глобальне розширення географії присутності, а про нарощування частки на ринках, де ми вже працюємо. Пропозиція для кожного окремого ринку створюється на основі аналізу його потреб. Наприклад, для В'єтнаму актуальні пропозиції по шахтобудуванню, для Польщі - постачання устаткування, для ринків СНД - ремонтно-сервісний напрям», - коментує генеральний директор Corum Group Яків Сідляренко.

За останні п'ять років (2010-2014 рр.) частка експорту в структурі продажів Corum збільшилася з 5% до 21,3%. 2015 - найбільш динамічний: у першому кварталі частка експорту склала 30,6%, у квітні - 32,8%, а в травні - 38,2%.

На зовнішніх ринках Corum пропонує повний спектр послуг і товарів, у тому числі постачання обладнання, післяпродажне обслуговування і сервіс, проектування і будівництво шахт. Наприкінці січня 2015 Corum зареєстрував дочірню компанію в Китаї - BEIJING CORUM MACHINERY. Китайським гірничодобувним підприємствам цікаве обладнання виробництва Corum для відпрацювання тонких пластів. На першому етапі співробітництва в Китаї буде організовано збирання устаткування, основні вузли будуть вироблятись в Україні. У перспективі передбачено поетапне посилення локалізації виробництва, а також постачання обладнання спільного підприємства на ринки інших країн південно-східної Азії.

Довідка про компанію

Ключовою компетенцією Corum Group є експертиза в гірничодобувному бізнесі. Діяльність компанії зосереджена на наданні високотехнологічних комплексних рішень, виробництві та сервісі обладнання в галузі видобутку, переробки і транспортування корисних копалин, а також будівництві шахт.

У Corum входять заводи, ремонтні та збиральні майданчики в Україні та Росії, Торгові компанії в Україні, Росії, Польщі та В'єтнамі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті

Офіційні представництва в соціальних мережах: