Пресс-релизы

25 лютого Євген Ромащин виступить в ролі експерта на конференції "Doing Business with China"

18 Февраля 2015

Генеральний директор Corum Group Євген Ромащин розповість про особливості виходу на китайський ринок в рамках конференції - "Doing Business with China".

Пошук альтернативних ринків для українських виробників стає все більш актуальним, а Китай сьогодні - одне з найпривабливіших і найперспективныших експортних напрямків. Українсько-китайське співробітництво стане головним об'єктом уваги на конференції "Doing Business with China", яку 25 лютого 2015 проведе видання "KyivPost".

Своїм досвідом взаємодії з китайськими партнерами, а також особливостями виходу на ринок Китаю, поділиться Євген Ромащин - генеральний директор Corum Group і експерт в управлінні міжнародним бізнесом.

Нагадаємо, в січні 2015 Corum створив дочірнє підприємство в Китаї. Наступний крок на шляху освоєння гірничодобувного ринку Піднебесної - запуск спільного з китайськими партнерами виробництва, зосередженого на випуску устаткування для підземних гірничих робіт.

На конференцію "Doing Business with China" запрошені провідні українські та зарубіжні фахівці, які дадуть відповіді на запитання в рамках наступних тем:
1) як вийти на китайський ринок і стати його конкурентоспроможним гравцем;
2) як залучити інвестиції з Китаю.

Місце проведення конференції - готель "Hilton Kyiv".
Початок реєстрації - 13.00.

Квитки можна придбати за наступним посиланням: http://doingbusiness2015.ticketforevent.com/en/.

Звертаємо увагу, що для партнерів компанії Corum діє 10% знижка. Щоб скористатися спеціальною пропозицією, необхідно ввести промо-код «china_corum» на сторінці продажу квитків.