Зростає кількість замовлень на харківському заводі «СВІТЛО ШАХТАРЯ» (входить до НВК «Гірничі машини»)

13.03.2013

Геннадій Висоцький, Голова Правління харківського заводу «СВІТЛО ШАХТАРЯ», впевнений, що вже найближчим часом у харківського заводу з'являться нові клієнти, як серед українських підприємств, так і з числа зарубіжних гірничодобувних компаній. Він зазначив, що зростання активності НВК «Гірничі машини» на зовнішніх ринках дозволить збільшити виробництво скребкових конвеєрів і стругових установок – основної продукції підприємства».

Як говорив раніше Ігор Фоменко, Директор з маркетингу та продажів НВК «Гірничі машини», «в НВК «Гірничі машини» вже створено інфраструктуру продажів і триває активна робота на таких традиційних для НВК «Гірничі машини» ринках, як Росія і Казахстан. Крім того, добре йде проект у В'єтнамі і, більше того, ми бачимо прекрасні можливості для розширення своєї присутності в цій країні. У найближчі рік-два ми вийдемо на ринки Польщі, Індії, Китаю та ПАР. І скрізь ми пропонуватимемо обладнання, вироблене на харківському підприємстві».

Довідкова інформація:

Вибійний конвеєр СП СП251.14-113.01 завдовжки 200 метрів і потужністю приводів 3Х110 кВт призначений для роботи з рейкою-лемешем, розташованою із вибійної сторони в комплексі з комбайном УКД400 і кріпленням КД80 виробництва «Гірничих машин».