З початку 2015 року більше 100 студентів пройшли практику на заводі «Корум Дружківський машинобудівний завод»

23.07.2015

«На нашому підприємстві давно налагоджена схема підготовки молодих спеціалістів. Спочатку студенти приходять до нас на ознайомчу екскурсію, потім – на виробничу та переддипломну практики. За рік завод приймає на практику більше 200 студентів різних спеціальностей. Це наш внесок в підтримку машинобудівного потенціалу країни. До речі, щорічно наших спеціалістів – співробітників технічного департаменту – до складу комісії на захист дипломів запрошує Дружківський технікум Донбаської державної машинобудівної академії. Ми куруємо такі напрямки як «Зварювальне виробництво» «Технологія обробки матеріалів на станках та автоматичних лініях», - відмітив директор «Корум Дружківський машинобудівний завод» Володимир Дахов.

Довідка про завод

«Корум Дружківський машинобудівний завод» входить до складу компанії Corum та спеціалізується на виробництві гірничо-шахтного обладнання. Основними нашими продуктами є механізовані кріплення для компаній, що спеціалізуються на видобутку вугілля, та підземний транспорт (конвеєри, електровози та вагонетки). На території підприємства запущене виробництво, яке спеціалізується на збірці стаціонарного та електричного гірничо-шахтного обладнання. Завод має багатолітній досвід роботи для гірничої галузі та славиться серед шахтарів високою якістю та експлуатаційними властивостями обладнання. Сьогодні на підприємстві працює більше тисячі осіб.

Довідка про компанію

Corum Group – один із найбільших виробників обладнання та постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку.

Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки. А також торгові компанії та представництва  в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В’єтнамі,  Польщі та Китаї.

Ключові клієнти компанії – 14 найкрупніших добуваючи холдингів, активи яких нараховують 150 шахт та кар’єрів. Техніка Corum працює на гірничих підприємствах в 15 країнах світу.

Фінансові показники за результатами першого кварталу 2015 року: консолідована виручка склала 407,8 млн. грн. (на 7,7% більше, ніж в попередньому кварталі), EBITDA - 16,9 млн. грн. (EBITDA margin 4,1). Частка експорту в загальному об’ємі продажів – понад 30%.

Додаткова інформація на сайті www.corum.com

Офіційні представництва в соціальних мережах:

Facebooklinkedinyoutube.