Виторг групи «Гірничі машини» у 2010 році збільшився в 2,1 раза і склав більше 2 мільярдів гривень

11.02.2011

«2010 рік група «Гірничі машини» закінчила з сумарним виторгом більше 2 мільярдів гривень, що в 2,1 раза перевищує показник 2009 року, – говорить Генеральний директор холдингу Євген Ромащин. – В Україні та за кордоном відновлюється попит на гірничошахтне обладнання. Гірничо-видобувні підприємства інвестують серйозні кошти в модернізацію, придбання нової техніки. Завдяки вжитим нами зусиллям в основних напрямках діяльності, як в організації виробництва, так і у взаєминах із клієнтами, нам вдалося зберегти позиції національного лідера».

У 2011 році група «Гірничі машини» має намір наростити свою частку на українському ринку гірничошахтного обладнання, а також збільшити обсяги продажів на зарубіжні ринки.

«На 2011 рік Компанія ставить перед собою амбітні цілі і планує збільшити виторг на 52%, переступивши рубіж у 3 мільярди гривень. Ми продовжимо розвиток системи менеджменту якості, інвестиції в модернізацію виробничих потужностей та інжиніринг, підвищення рівня сервісу для клієнтів», – заявив Генеральний директор НВК «Гірничі машини» Євген Ромащин.