Вдосконалений комбайн УКД400 від НВК «Гірничі машини» допоміг шахті «Червоний партизан» виконати план із видобутку вугілля

31.10.2011

На думку фахівців шахти «Червоний партизан», новий УКД400 не має аналогів серед сучасних виїмкових комбайнів для відпрацювання тонких пластів потужністю від 0,85 м. Сьогодні навантаження на комбайн досягає 4200 т/добу, але це, за словами гірників, далеко не межа продуктивності комбайна УКД400 при стабільній пропускній здатності та роботі транспортного ланцюжка підприємства. Середня продуктивність комбайна УКД400 на шахті «Червоний Партизан» з урахуванням кінцевих операцій складає 5 т/хв.

Незважаючи на стабільні показники роботи комбайна, фахівці НВК «Гірничі машини» ведуть постійний діалог із шахтарями щодо можливостей вдосконалення виїмкового комбайна під різні умови експлуатації і обладнання лави, підвищення гарантійного ресурсу і терміну служби. Вже сьогодні НВК «Гірничі машини» на нові комбайни УКД400 може запропонувати гарантійний ресурс до 1 мільйона тонн. Для збільшення терміну служби обладнання клієнти можуть скористатися послугами з технічного обслуговування від «Сервісної компанії – Гірничі машини».