У НВК «Гірничі машини» призначено Директора Дивізіону інфраструктурного обладнання

19.04.2012

Пан Мерзликін народився в 1958 р. У 1982 р. закінчив Пермський політехнічний інститут за фахом «інженер-механік», у 1993 р. отримав диплом менеджера-економіста в Університеті м. Гамбурга (Німеччина). Пан Мерзликін також дипломований юрист. Із 1990 р. – кандидат технічних наук. У 2003 р. отримав ступінь доктора економічних наук.

Пан Мерзликін має багаторічний досвід роботи в машинобудуванні та добувній галузі. Був начальником Управління міжнародних та зовнішньоекономічних зв'язків в Адміністрації Пермської області, членом правління компанії «Іскра-Турбогаз», директором з економіки та фінансів і виконавчим директором Краснокамського машинобудівного заводу «Нафтогірмаш» («Нефтегормаш»), членом правління банку «Каурі» (Перм), генеральним директором Західноуральського машинобудівного концерну.

Нагадаємо, з 1 березня в НВК «Гірничі машини» введено дивізіональну організаційну структуру. Директор Дивізіону очисного та прохідницького обладнання Олександр Ковальчук, Директор Дивізіону обладнання для відкритих гірничих робіт Сергій Рибалко.