У корпоративному центрі групи «Гірничі машини» почалася серія семінарів за участю експертів АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ»

07.02.2011
На семінарі, зокрема, було розглянуто різні види акредитивів: із фінансуванням, пост-фінансуванням, дисконтуванням, а також види банківських гарантій, схеми гарантування прямої банківської гарантії та контргарантії.

«Мета семінару – формування у співробітників необхідних знань щодо наявних акредитивних і гарантійних операцій, які дозволяють мінімізувати фінансові ризики компанії під час проведення великих закупівель», – прокоментувала Марина Гращенкова, Керівник Департаменту корпоративних фінансів НВК «Гірничі машини».

«Безперервне підвищення рівня знань співробітників НВК« Гірничі машини дозволяє фахівцям Компанії успішно розвивати бізнес відповідно до міжнародних стандартів. Зі свого боку Банк готовий поділитися своїми професійними знаннями, адже основа діяльності нашого Банку як організації – допомога в реалізації потреб і цілей наших клієнтів», – зазначила Заступник Голови Правління АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» Марина Бикова.

Всього навчання пройдуть 52 співробітники НВК «Гірничі машини» з Технічної дирекції, Дирекції з маркетингу та продажів, Дирекції з виробництва, Дирекції зі стратегії та інвестицій, Дирекції з фінансів та IT, Дирекції з правового забезпечення.

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» – універсальний комерційний банк, який надає повний спектр банківських послуг всім категоріям клієнтів. Одним із пріоритетних напрямків роботи Банку є обслуговування міжнародних компаній, які працюють на українському ринку, а також українських компаній із російськими інвестиціями і великих українських системотворчих підприємств. Мережа регіональних відділень АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» на 1 лютого 2011 року нараховує 82 відділення.

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» є 100% дочірнім банком Сбербанку Російської Федерації (ВАТ), найбільшим банком у Росії, Центральній і Східній Європі. Засновником і головним акціонером Сбербанку є Центральний банк Російської Федерації (понад 60% акцій із правом голосу).