Техніка «Гірничих машин» б'є рекорди з проходження

19.08.2013

Гірникам шахтоуправління «Південно-Донбаська № 1» (м. Вугледар) у межах трудової вахти, присвяченої Дню шахтаря, за місяць вдалося пройти 707 погонних метрів виробки методом швидкісного проходження.

Прохідницький комбайн-рекордсмен працює на підприємстві з 20 червня цього року, всього на «Південно-Донбаській» працюють п'ять ККД виробництва «Гірничих машин».

«Ми розуміємо, що сьогодні найбільш актуальними для гірничодобувної галузі є питання підвищення продуктивності обладнання та забезпечення безпечних умов праці співробітників. Саме тому наша компанія активно впроваджує нові технології та оперативно реагує на зростання потреб наших клієнтів. Так, зовсім нещодавно ми випустили свою нову розробку – нарізний фронтальний комплекс КНФ. Ця техніка дозволить гірникам удвічі швидше проходити ніші для монтажу очисного комплексу і запускати лави для видобутку вугілля», – зазначив генеральний директор компанії Євген Ромащин і висловив упевненість, що рекорд, встановлений прохідницькими комбайнами «Гірничих машин», – не останній.

За словами бригадира Олександра Рогульського, досягнення стало можливо завдяки злагодженому постачанню, надійній машині і бойовому духу людей. «Перед нами було поставлено завдання якнайскоріше здати в експлуатацію лаву. Ми постаралися – техніка не підвела», – поділився враженнями начальник дільниці ДПР-3 підприємства В'ячеслав Деркач.

Із високим досягненням колектив шахти привітала делегація представників вуглевидобувних об'єднань, а також представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості.