Співробітники "Корум Криворізький завод гірського устаткування" провели майстер-клас в учбово-реабілітаційному центрі "Сузір'я"

26.03.2014

Спільно із співробітниками підприємства двадцять юних вихованців центру активно готувалися до світлого свята, що наближається, - Пасхи, створюючи оригінальні листівки за допомогою техніки квілінг (мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій із скручених в спіральки довгих і вузьких смужок паперу).

"Цей не перший захід у рамках корпоративного проекту "Скарбничка добрих справ", який діє в нашій компанії з 2012 року", - відзначив керівник Спілки молоді "Корум Криворізький завод гірського устаткування" Олександр Ткач. - Окрім майстер-класу з квілінгу, вже в квітні ми плануємо провести товариський матч з футболу між хлопцями старших класів учбово-реабілітаційного центру, а на травень запланований майстер-клас із виготовлення композицій з фетру".

"Для наших вихованців дуже важливе проведення творчих майстер-класів, оскільки вони носять не просто пізнавальний характер - йдеться про естетичне виховання хлопців. Дітки, незважаючи на проблеми зі слухом і мовою, розуміли заводчан-волонтерів з півслова і навіть без сурдоперекладу. Упевнена, що як представники підприємства, так і наші вихованці отримали масу позитивних емоцій", - поділилася враженнями завуч з виховної роботи учбово-реабілітаційного центру "Сузір'я" Юлія Есько.