Рада директорів Дружківки обговорювала на засіданні насущні питання

04.04.2014

Захід, на якому збираються перші керівники промислових підприємств Дружківки, є важливою подією в житті міста, оскільки воно стало головним майданчиком обміну досвідом і органом колективного рішення соціально-економічних і комунальних проблем Дружківки.

Володимир Дахов провів для учасників екскурсію по заводу і ремонтному виробництву мехкріплень, підкресливши у своїй розповіді важливість якісного сервісу для гірників в умовах фінансово-економічної кризи.

Керівник Департаменту управління виробництвом ремзаводу Олександр Нікулін розповів про специфіку роботи і потенціал потужностей нового ремонтного виробництва : "Відновити стару техніку - робота, що не поступається зі складності створенню нової. Кріплення, підняте з лави, потрібно розібрати, провести точну діагностику стану, прибрати всі зношені частини, виготовити і встановити на їхнє місце нові".

Володимир Дахов розповів також про сервісні виробництва Компанії в Горлівці і в Каменську-Шахтинському в Росії і повідомив, що на Дружківському ремзаводі вже не лише відновлюють мехкріплення, але й освоїли ремонт корпусів комбайнів, працюючи у рамках виробничої кооперації із заводом у Горлівці.

Наші сервісні послуги, за його словами, зараз актуальні як ніколи: багато вугільних підприємств вимушені буквально боротися за виживання, знижуючи собівартість продукції, і якісний ремонт замість придбання нової техніки стає для них оптимальним виходом з ситуації і забезпечує роботою в кризу машинобудівників. А учасники засідання відзначили, що тим самим Компанія Corum утілила давню мрію вітчизняних гірників - ремонт своєї зношеної техніки в умовах заводу-виробника.

Далі директори підприємств представили свої антикризові кейси і обговорили можливості свого впливу на соціально-економічну ситуацію в місті.