Пішов з життя талановитий керівник "Корум Світло Шахтаря" Геннадій Висоцький

31.03.2014

Керівництво й колектив Компанії Corum виражають свої співчуття і глибоко сумують разом з рідними та близькими.

Світла пам'ять про Геннадія Висоцького назавжди збережеться в наших серцях.

Геннадій Васильович віддав 46 років життя рідному заводові, пройшовши нелегкий шлях від електрозварника цеху зварних конструкцій до директора цього підприємства: спочатку став майстром, начальником цеху, працював головним інженером заводу та заступником генерального директора з постачання, збуту і транспорту. Під час його керівництва підприємство добилося значних успіхів у збільшенні обсягів виробництва гірського устаткування та освоєнні нових видів продукції.

Керівництво країни високо оцінило заслуги Геннадія Васильовича, і він був удостоєний звання "Заслужений машинобудівник України в 2002 році, нагороджений орденом "За трудові досягнення" IV ступеня, медалями "Захисникові Вітчизни", "50 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні", "Трудова слава" в 2008-му, "Святий Миколай Чудотворець, "Незалежність України" II ступеня, "Народна шана" в 2009-му; почесними знаками "Шахтарська справа" III та I ступенів (1991, 1997 рр.) ступенів, "Шахтарська доблесть" III ступеня (2000 р.), пам'ятним знаком "За мужність і любов до Вітчизни". З 1995 року був дійсним членом Української академії наук та вніс неоцінимий внесок у вітчизняну гірську справу.

Нагород, які Геннадій Висоцький отримав за життя не перелічити, але, найголовніше, це була відкрита, добра і уважна до інших Людина.