НВК «Гірничі машини» відкрила торгову компанію в Росії

03.11.2011

Директором Торгової компанії «Гірничі машини РУС» призначено Юрія Леванкова, який раніше був комерційним директором ВАТ «Белон».

«Створення представництва з головним офісом у Москві – це логічний крок у реалізації наших стратегічних ініціатив. Вже сьогодні товарообіг між Україною і Росією перевищив 50 мільярдів доларів. А частка продукції машинобудівної галузі в загальному обсязі експорту України до Росії склала приблизно 30%. Проаналізувавши економічну ситуацію в Росії і світові тренди, ми вирішили, що зараз найбільш відповідний момент для того, щоб посилити свою присутність у цьому регіоні. Згідно з нашою стратегією, ми плануємо збільшити частку продажів як обладнання, так і в постачанні комплексних рішень і сервісного обслуговування», – заявив Євген Ромащин, Генеральний директор НВК «Гірничі машини».

Директор торгової компанії «Гірничі машини РУС» Юрій Леванков вважає, що досвід і технології «Гірничих машин» є затребуваними на російському ринку: «Російські вугледобувні підприємства розпочинають відпрацювання тонких і надтонких пластів, вдосконалене обладнання для яких створюють «Гірничі машини» – один із небагатьох виробників подібної техніки у світі. Зокрема, це очисні комбайни УКД400 і КДК500, які позитивно зарекомендували себе під час роботи в складних гірничо-геологічних умовах».