НВК «Гірничі машини» створює сервісну компанію

01.09.2011

«Забезпечивши в компанії інжиніринг та контроль якості продукції, ми перейшли до наступного кроку – розвитку сервісу, створивши для цього окрему структуру, – підкреслив Євген Ромащин, Генеральний директор НВК «Гірничі машини». – З її допомогою ми допоможемо клієнтам підвищити рівень безпеки праці під час роботи з механізмами, коефіцієнт технічної готовності, повну і своєчасну комплектацію оригінальними запасними частинами. Безумовно, така співпраця дозволить нашим замовникам збільшити обсяги і якість видобутку».

На першому етапі «Сервісна компанія «Гірничі машини» буде займатися обстеженням і обслуговуванням гірничошахтного обладнання в гарантійний період і постачанням запасних частин. На початку 2012 року спектр послуг значно розшириться за рахунок позагарантійного обслуговування, а також капітального ремонту техніки.

Директор «Сервісної компанії «Гірничі машини» Олександр Щербаков зазначив, що крім ефективного післяпродажного обслуговування важливим є те, що «в результаті взаємодії з клієнтами ми безперервно вчимося, розглядаючи кожну проблему як можливість поліпшити продукт або документацію. Переправляючи інформацію із Сервісної компанії до Інженерно-технічного центру, ми очікуємо, що побажання клієнтів можуть бути враховані у наступних версіях обладнання. Таким чином, наша Компанія буде одночасно скорочувати вартість обслуговування для клієнтів і використовувати систему обслуговування для підвищення якості продуктів».

Директор «Сервісної компанії «Гірничі машини» Олександр Щербаков до приходу до «Гірничих машин» працював на різних керівних посадах у компанії «Цепелін Україна ТОВ». Пан Щербаков упродовж 10 років займався розвитком автомобільного та промислового бізнесу компанії TOYOTA в Україні. Потім створив сервісну мережу промислового обладнання TOYOTA, кар'єрної та будівельної техніки Komatsu, дорожньої техніки Bomag.