НВК «Гірничі машини» розширює географію присутності в Росії

14.02.2012

При кожному представництві створено консигнаційний склад запасних частин до техніки, що випускається заводами НВК «Гірничі машини», на якому буде розміщено постійно поповнюваний запас найбільш затребуваних запчастин. Підприємства, з якими буде укладено договір про сервісне обслуговування, зможуть оперативно отримувати запчастини зі складу (не втрачається час на постачання із заводу), при цьому клієнтові надається відстрочення платежу за постачену продукцію.

«Дислокація представництв компанії в ключових регіонах бізнесу дозволить створити комфортні умови клієнтам і сприятиме збільшенню обсягів продажів на російський ринок», – заявив Юрій Леванков, Директор Торгової компанії «Гірничі машини РУС».

У 2011 році НВК «Гірничі машини» збільшили продажі в Росію на 43% порівняно з 2010 роком.

Найбільші клієнти НВК «Гірничі машини» у Росії: СВЕК (СУЭК), ГМК «Норильський нікель», «Евразхолдинг», «Уралкалий», «Металлоинвест», «Русский уголь», «Воркутауголь», «Мосметрострой» та інші компанії.