НВК «Гірничі машини» провела практичну конференцію для начальників і головних механіків дільниць шахт найбільших вугільних об'єднань України

19.11.2010

У ній брали участь начальники ділянок і головні механіки найбільших шахт і вугільних об'єднань України: «Павлоградвугілля ДТЕК», ДВЕК, «Макіїввугілля», «Краснодонвугілля», «Ровенькиантрацит», «Луганськвугілля», «Шахтарськантрацит», «Торезантрацит», «Селидоввугілля», «Донбасантрацит», «Свердловантрацит», «Первомайськвугілля», «Лисичанськвугілля», «Волиньвугілля», ДП «Ш/у «Південнодонбаське № 1». Всього – більше 60 представників вугільної галузі, які розповіли про експлуатацію очисних комбайнів різних модифікацій і механізованих кріплень виробництва групи «Гірничі машини» у складних гірничо-геологічних умовах.

У свою чергу, представники «Гірничих машин» презентували учасникам стратегічні проекти компанії. Серед них – інженерно-технічний центр, створений для проектування нових зразків гірничошахтного обладнання (ГШО); компанія «Гірничі машини – Система якості», призначена для незалежного контролю якості продукції на всіх підприємствах групи; дистрибуційно-сервісна мережа, яка оперативно забезпечить шахти необхідними запасними частинами ГШО.

«На практичній конференції ми отримали від учасників конструктивні зауваження та побажання щодо поліпшення обладнання, які обов'язково вивчимо. Найвагоміші з них втілимо в новій техніці, більш якісній і високопродуктивній», – заявив Максим Некрасов, директор з маркетингу та продажів НВК «Гірничі машини».

НВК «Гірничі машини» висловлює подяку генеральним директорам вугільних об'єднань і шахт, що делегували співробітників для участі в практичній конференції, і безпосереднім учасникам.