НВК «Гірничі машини» отримала Гран-прі міжнародної виставки «Вугілля Росії та Майнінг»

13.06.2012

Підсумком міжнародної виставки-ярмарку «Вугілля Росії та Майнінг 2012» для НВК «Гірничі машини» стали три нагороди, завойовані представленим на експозиції обладнанням.

Конкурсна комісія на чолі з професором, доктором технічних наук, академіком Академії гірничих наук Віктором Васильовичем Некрасовим удостоїла найвищою нагородою – Гран-прі – прохідницький комбайн КПД. Бронзовою медаллю в номінації «Найкращий експонат» відзначено очисний комбайн КДК500, механізоване кріплення 2ДТР – «сріблом». При визначенні переможців і призерів члени журі оцінюють інноваційність, технічні характеристики обладнання, конструктивні та експлуатаційні особливості.

«Другий рік поспіль наше обладнання заслуговує високих оцінок експертів гірничодобувної галузі. Сьогодні машинобудування – висококонкурентний ринок, де якість обладнання, інноваційність і технічні характеристики є основними складниками успіху, – зазначив Генеральний директор НВК «Гірничі машини Євген Ромащин. – Отримане на виставці визнання підтвердило, що українське машинобудування може конкурувати з провідними світовими виробниками. Якість наших продуктів – це внесок у розвиток бізнесу наших клієнтів. Експертне визнання і інтерес, проявлений до обладнання з боку гостей виставки, свідчить про довіру до нашої продукції і її високий експортний потенціал».

Вибір експертного журі підтвердився фактом продажу прохідницького комбайна КПД компанії ТОВ КК «Промвуглезбут» («Промуглесбыт»). Відразу після виставки комбайн доставлено у ЗАТ «Розріз Інський», де до кінця червня він почне роботу в шахті.

«Участь «Гірничих машин» у виставці запам'ятається нашим клієнтам. Ми представили сучасне обладнання, провели науково-практичну конференцію і презентували російське представництво Компанії, – сказав Юрій Леванков, Директор «Гірничі машини РУС». – Підсумки виставки підтвердили предметний інтерес російських вугледобувних підприємств до техніки, котру виробляє НВК «Гірничі машини». Упевнений, що ККД дозволить досягти ЗАТ «Розріз Інський» високих виробничих показників».

Нагадаємо, що експозиція НВК «Гірничі машини» на виставці стала найбільш масштабною (500 м²), на якій було розміщено більше 20 екземплярів продукції.