НВК «Гірничі машини» організовує конференцію «Діалог між гірниками і машинобудівниками»

28.09.2011

До участі в конференції запрошено представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості, державних вугільних об'єднань «Ровенькиантрацит», «Луганськвугілля», «Сніжнеантрацит», «Свердловантрацит», «Антрацит», «Макіїввугілля», «Торезантрацит», «Артемвугілля», «Первомайськвугілля», «Орджонікідзевугілля», «Селидоввугілля», «Львіввугілля», «Красноармійськвугілля», «Шахтарськантрацит», ДП «ВК «Краснолиманська». Крім того, своїх представників на конференцію делегують «ДТЕК Добропіллявугілля», «ДТЕК Павлоградвугілля», «ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу», «Краснодонвугілля», а також російське вугледобувне підприємство «Шахтоуправління «Садкінcьке».

Традиційно на конференції своїми новими розробками гірничошахтного обладнання поділяться конструктори Інженерно-конструкторського центру «Гірничі машини». Зокрема, будуть представлені вдосконалений вугільний комбайн УКД400, прохідницька техніка, електрообладнання та інша техніка. Крім того, буде презентована створена «Сервісна компанія «Гірничі машини». У свою чергу, шахтарі зроблять доповіді, в яких розкриють власний досвід експлуатації техніки виробництва «Гірничих машин».